ОШ "Растко Немањић" Eлектронски дневник

Eлектронски дневник

Поштовани родитељи/старатељи,

Од школске 2017/2018. године у нашој школи се евиденција о образовно васпитном раду ученика води у електронском дневнику.

Ви, као родитељи или старатељи, имате могућност приступа електронском дневнику путем портала мој.есДневник. Да бисте приступили електронском дневнику и имали свакодневни увид у оцене, изостанке и владање своје деце, а наших ученика, потребно је да се пријавите на следећем линку: мој.есдневник.

Видео упутство за прво пријављивање можете погледати овде.

Уколико имате двоје или више деце (без обзира у коју школу иду) оцене за свако дете можете да видите путем једног истог налога, само ћете из „падајућег менија“ (када се улогујете) изабрати име детета чијем Дневнику желите да приступите.

Дневник је тако осмишљен да изостанке можете видети истог дана када су унети, али ће оцене Вама бити видљиве тек 48 сати након уношења у дневник. То је тако осмишљено да би, уколико се случајно деси да је нека оцена погрешно унета, она у том периоду била избрисана, али и да би сваком детету била пружена прилика да Вам у том периоду саопште оцену коју су добили.

Уколико имате било каквих потешкоћа или нејасноћа при коришћењу овог портала слободно се обратите Одељењском старешини Вашег детета.